Αν η είδηση αυτή είναι αληθινή, τότε μιλάμε για τη πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αν η είδηση αυτή είναι αληθινή, τότε μιλάμε για τη πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood

Βλέπεις κι εσύ την φουσκωμένη της κοιλίτσα;

Μια ακόμη εγκυμοσύνη χτυπάει την πόρτα του Hollywood και αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν το περιμέναμε, δεν μας φαίνεται και τόσο περίεργο. Τους τελευταίους μήνες άλλωστε στο Hollywood ακούμε μόνο για γάμους και εγκυμοσύνες. Μπορεί για μερικά 24ωρα τα media να ασχολήθηκαν αποκλειστικά και μόνο με τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όμως η είδηση γι’ αυτήν την εγκυμοσύνη μας ξάφνιασε δεόντως.

Η Amber Rose και ο σύντροφος της Savage 21, πρόκειται να γίνουν γονείς και το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά. Νέα δημοσιεύματα του Media Takeout, αναφέρουν πως η star και ο σύντροφος της θέλουν να κάνουν μαζί οικογένεια και πως το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει, αφού φήμες την θέλουν να περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Το συγκεκριμένο site μάλιστα δημοσίευσε και μια πρόσφατη φωτογραφία της 34χρονης ως πιθανή απόδειξη, από πρόσφατη εμφάνιση της, στις 27 Νοέμβρη. Η Amber φορούσε ένα total black σύνολο, το οποίο περιλάμβανε μια ψηλόμεση παντελόνα κι εκεί φάνηκαν κάποια σημάδια. Μάλιστα σε μερικά άλλα στιγμιότυπα απαθανατίζεται να αφήνει τα χέρια της στην περιοχή της κοιλιάς της.

amber rose 21 savage preg embed

Να σου θυμίσουμε πως η star έχει ήδη έναν γιο τεσσάρων ετών, από την πρώην σχέση της με τον Wiz Khalifa, οπότε αν η είδηση ευσταθεί ο μικρός Sebastian Taylor Thomaz, θα αποκτήσει αδερφάκι.