Η star είναι σε σχέση σχεδόν ένα χρόνο και πρώτη φορά την βλέπουμε σε τρυφερά τετ-α-τετ

Η star είναι σε σχέση σχεδόν ένα χρόνο και πρώτη φορά την βλέπουμε σε τρυφερά τετ-α-τετ

Απ’ ό,τι φαίνεται βρήκε τον άντρα της ζωής της

Είναι μία από τις αγαπημένες τραγουδίστριες και stars των παιδικών/εφηβικών μας χρόνων και μπορεί να πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή της, τον τελευταίο χρόνο όμως βρίσκεται στην απόλυτη ακμή της και την χαιρόμαστε άπειρα. Τον Φεβρουάριο του 2017 μα ανακοίνωσε και την νέα της σχέση κι έκτοτε ζει ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Παρά το γεγονός βέβαια πως δεν έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από τότε που αποφάσισε να φτιάξει και πάλι τη ζωή της, εκείνη δεν διαφημίζει καθόλου την προσωπική/ ερωτική της ζωή και ίσως είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον σύντροφο της.

Η Britney Spears πήρε τα παιδιά της και τον σύντροφο της, Sam Asghari και παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης το παιχνίδι μπάσκετ των Los Angeles Lakers. Εκεί την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακό και ομολογουμένως χαρήκαμε πολύ με αυτές τις εικόνες. Η τραγουδίστρια που κλείνει τα 36 αυτό το Σαββατοκύριακο, φαίνεται πως έκανε μια προεόρτια έξοδο και το διασκέδασε οικογενειακά με τους άντρες της ζωής της.


https://www.instagram.com/p/

Τα τρυφερά και παθιασμένα φιλιά της με τον Sam φυσικά και δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον φωτογραφικό φακό, ο οποίος δεν σταμάτησε λεπτό να τους φωτογραφίζει. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που δείχνει τόσο καλά και στην προσωπική της ζωή και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι για αρκετό καιρό.