Jennifer Aniston αδυνάτισες ή είναι η ιδέα μας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Jennifer Aniston αδυνάτισες ή είναι η ιδέα μας;

Δες την στη νέα της εμφάνιση

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την τελευταία φορά που είδαμε τηνJennifer Aniston σε δημόσια εμφάνιση της και μοιάζει να έχει περάσει τεράστιο χρονικό διάστημα, αφού μας φάνηκε τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Η διάσημη ηθοποιός επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας σε ένα project με τη Reese Witherspoon και αυτό ομολογουμένως μας ενθουσίασε όταν το μάθαμε.

Η 48χρονη απαθανατίστηκε σε βόλτα της με τον Jimmy Kimmel, προφανώς για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του νέου της εγχειρήματος και ένα έχουμε να πούμε μόνο για την εμφάνιση της. Εκτός του ότι ήταν τρομερά στυλάτη -φορούσε ένα τζιν παντελόνι με μαύρο πουκάμισο και ψηλοτάκουνα μποτάκια- μας φάνηκε και αρκετά αδυνατισμένη από την τελευταία φορά που την είδαμε.

Η Jennifer ήταν αρκετά εντυπωσιακή και chic, παρά το γεγονός ό,τι δεν φορούσε κάτι πολύ glam και "χτυπητό". Οφείλουμε να ομολογήσουμε -και το έχουμε ξαναπεί- πως έχει ένα υπέροχο κορμί και ξέρει πάντα πολύ καλά πως να το αναδείξει καλύτερα. Δες τις φωτογραφίες παρακάτω και πες μας δεν τη βρίσκεις κι εσύ κάπως αδυνατισμένη;


https://www.instagram.com/p/