Ωπ! Τι συμβαίνει εδώ; Είναι αυτός ο κούκλος το καινούργιο αμόρε της Bella Hadid;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ωπ! Τι συμβαίνει εδώ; Είναι αυτός ο κούκλος το καινούργιο αμόρε της Bella Hadid;

Γιατί οι φωτογραφίες μαρτυρούν πολλά

Η Bella Hadid εδώ κι έναν χρόνο τώρα (από τότε που χώρισε με τον Weeknd δηλαδή) είναι ελεύθερη, είναι ωραία και πιο sexy από κάθε άλλη φορά και μάλλον έχει νέο σύντροφο. Ή τουλάχιστον αυτό θα καταλάβαινε ο οποιοσδήποτε εάν έβλεπε την φωτογραφία του μοντέλου με τον κούκλο μελαχρινό, που τη φιλάει τρυφερά στον λαιμό.

Η 21χρονη καλλονή έκανε μία εκθαμβωτική εμφάνιση στο Dubai για τα εγκαίνια του Bulgari Dubai Resort την Τρίτη που μας πέρασε και εκτός του ότι μας άφησε άφωνες με τo chic n’ sexy ντύσιμο της έγινε και κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα μας περνούσε απαρατήρητο. Η μικρή αδερφή της Gigi ήταν εκεί παρέα με την Alicia Vikander, αλλά και το μοντέλο φίλο τους Jon Kortajarena.


https://www.instagram.com/p/

Βέβαια ίσως με την Bella να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι γιατί αυτό το φιλί που της έδωσε μεταξύ μας δεν το λες και πολύ φιλικό. Ένα φιλί στον λαιμό, σίγουρα σημαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτό που απλά φαίνεται. Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε αργότερα στο προσωπικό του account μία φωτογραφία τους, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «My future wife».


https://www.instagram.com/p/

Εάν αυτό δεν είναι κάποιο κάποιο κρυφό μήνυμα, τι άλλο μπορεί να είναι;