Η νεογέννητη κόρη του Cristiano Ronaldo, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση και φωτογράφιση της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νεογέννητη κόρη του Cristiano Ronaldo, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση και φωτογράφιση της

Και είναι μια γλύκα

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που η σύντροφος του Cristiano Ronaldo έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Alana Martina. Η 22χρονη μελαχρινή καλλονή διανύει ίσως μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού τόσο εκείνη, όσο και άσος της Ρεάλ Μαδρίτης νιώθουν πλήρης με τα παιδάκια τους.

Μπορεί η Georgina Rodriguez να είναι βιολογική μητέρα μόνο της Alana, αλλά μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές και μέσα από το Instagram account της πως δεν ξεχωρίζει κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά τους.


https://www.instagram.com/p/

Η σύντροφος του Ronaldo φωτογραφήθηκε για το Ισπανικό Hello παρέα με την νεογέννητη κόρη τους, την οποία είδαμε μάλιστα για πρώτη φορά. Και αλήθεια σου λέμε είναι πανέμορφη και γλυκύτατη. Μάλιστα η Georgina παραχώρησε και μία συνέντευξη στο περιοδικό αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι ερωτευμένη με την κόρη της.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σε ποιον μοιάζει η μικρή, η 22χρονη απάντησε: «Σε ποιον μοιάζει; Νομίζω μοιάζει σε μένα, έχει τα μάτια μου, τα φρύδια μου, τα αυτιά μου, αλλά όταν γεννήθηκε έμοιαζε πολύ με τον Cristiano Junior. Αλλάζουν τόσο πολύ. Δεν έχει σημασία σε ποιον μοιάζεις, το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να είσαι υγιής. Και αυτό είναι που ζητάω από τον Θεό κάθε μέρα, υγεία για την οικογένεια μου».


https://www.instagram.com/p/

Στο εξώφυλλο του περιοδικού οι δυο τους ποζάρουν όλο χάρη και την φωτογραφία αυτή κοινοποίησε και η 22χρονη στο Instagram account της.


https://www.instagram.com/p/

Είναι πραγματικά γλυκύτατη.