Η Angelina Jolie «στάζει δηλητήριο» με αυτήν τη δήλωση για τον Brad Pitt

Ερμιόνη Σαρρή
Η Angelina Jolie «στάζει δηλητήριο» με αυτήν τη δήλωση για τον Brad Pitt

Brad αυτό πονά όσα τίποτα άλλο!

Η Angelina Jolie το 2016 άλλαξε την προσωπική της κατάσταση από «married» σε… single! Η ηθοποιός κατάφερε μαζί με τον Brad Pitt να είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης εδώ και αρκετούς μήνες. Ο χωρισμός αυτός μας απασχολεί ακόμη και σήμερα καθώς οι δυο τους άλλοτε κρατούν το στόμα τους κλειστό και άλλοτε κάνουν αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Στο σημερινό κείμενο θα μας απασχολήσει η δεύτερη συνήθειά τους, καθώς η Angelina Jolie όχι απλώς βάζει τον Pitt στο στόχαστρο αλλά του πετά εκατοντάδες βελάκια. Φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα σοβαρά προβλήματα της υγείας της και τον «αγώνα» που έδωσε με τον καρκίνο και ‘’βγάζει στην σέντρα’’ τον πρώην σύζυγό της. Oops, Brad αυτό ήταν σκληρό.

Συγκεκριμένα στην συνέντευξή της στο Hollywood Reporter ανέφερε: «Μετά την μαστεκτομή είχα το θέμα με τον καρκίνο στις ωοθήκες που έκανα επίσης εγχείρηση και άλλα πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή μου. Μάλλον έγραψα το έργο γιατί η συγγραφή είναι κάτι θεραπευτικό ή κάτι δύσκολο. Δεν ξέρω. Μπορώ να πως με τον Brad διδαχτήκαμε μερικά πράγματα. Αλλά υπήρχε ένα σφίξιμο, ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συνεχιζόταν και δεν ήταν λόγω της ταινίας. Ήταν κάτι που αντιμετωπίζαμε. Τα πράγματα συμβαίνουν για διάφορους λόγους».

Με αυτήν της την δήλωσε έκανε πολλούς να μιλούν για έναν Brad… άφαντο και αμέτοχο!