Αngelina Jolie-Brad Pitt και πάλι μαζί: Τα σχέδιά τους για τα Χριστούγεννα και το μέλλον

Γωγώ Φούντα
Αngelina Jolie-Brad Pitt και πάλι μαζί: Τα σχέδιά τους για τα Χριστούγεννα και το μέλλον

Τέλος τα μίση και ο αλληλοσπαραγμός

Είναι πάνω από ένα χρόνο χωρισμένοι, παρόλο που εμείς ως γνωστόν εξακολουθούμε να ασχολούμαστε ακόμη με το διαζύγιό τους-και μάλλον διαζύγιο της χρονιάς- και όλα δείχνουν ότι έχουν ήδη φτιάξει τις ζωές τους μακριά ο ένας από τον άλλο. Ή μήπως όχι;

Μπορεί λοιπόν ο Brad Pitt να δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι 100% αρνητικός σε μία επανασύνδεση με την Angelina Jolie, οι τελευταίες όμως πληροφορίες άλλα μας αποκαλύπτουν!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα, το διάσημο πρώην ζευγάρι σκοπεύει να επανασυνδεθεί εν’ όψει εορτών! Ο Brad δεν μπορεί να μείνει μακριά από τα παιδιά του τις μέρες αυτές, καθώς τα Χριστούγεννα έχουν μεγάλη σημασία γι’ αυτόν, και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ώστε να είναι κοντά τους.

Επιπλέον, οι σχέσεις των δύο stars εξομαλύνονται σε τέτοιο επίπεδο, ώστε η εταιρεία παραγωγής του Brad, Plan B, θα στηρίξει τη νέα ταινία της Angie προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές της για την κατάκτηση της πρώτης της Χρυσής Σφαίρας!

1268258 jolie2 500100

Με λίγα λόγια, η επιμέλεια των παιδιών μπαίνει στον πάγο, η επαγγελματική συνεργασία είναι προ των πυλών, τι μένει; Μήπως πολύ σύντομα ο χωρισμός θα είναι παρελθόν;