Η Selena Gomez ανοίγει την καρδιά της: Το συγκινητικό μήνυμα της για τα γενέθλια της Taylor Swift

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Selena Gomez ανοίγει την καρδιά της: Το συγκινητικό μήνυμα της για τα γενέθλια της Taylor Swift

Άκρως συγκινητική

Από τότε που η Selena Gomez υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την μεταμόσχευση του νεφρού της έχει αλλάξει εντελώς και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως δείχνει πιο ώριμη και κυρίως συναισθηματικά. Εντάξει, μπορεί να μας στεναχώρησε με την επιλογή της να επιστρέψει στον Justin -βλέπεις ψηφίζαμε The Weeknd ασυζητητί- όμως της αναγνωρίζουμε πως έχει αλλάξει τρομερά.

Γνώριζες φυσικά και την πολύ καλή σχέση που έχει με την Taylor Swift και για μία κόμη φορά μας συγκίνησε με το μήνυμα της για τα γενέθλια της φίλης της. Η Taylor έγινε εχθές 28 ετών και η Selena πόσταρε στο Instagram account της ένα βίντεο με τις δυο τους να κάνουν γκριμάτσες κι ένα πολύ τρυφερό μήνυμα-ευχή για την φίλη της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που γεννήθηκες. Γράφεις όλες τις σκέψεις που κάποιοι δεν μπορούν να εκφράσουν (εγώ!). Σε ευχαριστώ που δίνεις φωνή σε αυτόν τον κόσμο που είναι αυθεντική και εμπνέει. Εύχομαι κάποιοι να γνώριζαν πόσο μεγάλη είναι πραγματικά η καρδιά σου. Είναι άγρια, τολμηρή και γεμάτη φως. Χαίρομαι που την προστατεύεις έτσι. Σ’αγαπώ!».


https://www.instagram.com/p/

Όπως βλέπεις εδώ μιλάμε για μια πραγματική φιλία, γεμάτη αγάπη! Χρόνια πολλά Taylor.