Πόσο καιρό είχαμε να τη δούμε! Η Suri Cruise έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσο καιρό είχαμε να τη δούμε! Η Suri Cruise έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια κούκλα

Και μοιάζει πολύ με την μαμά της

Αυτό το Σαββατοκύριακο για την Katie Holmes και την Suri Cruise ήταν καθαρά οικογενειακού χαρακτήρα και γυναικοκατάστασης, αφού αποφάσισαν να περάσουν το βράδυ του Σαββάτου σε ένα γήπεδο μπάσκετ της Νέας Υόρκης, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ των Oklahoma City Thunder και NY Knicks. Και απ’ ό,τι είδαμε στις φωτογραφίες το διασκέδασαν αρκετά.

Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες που βλέπουμε την μικρή Suri σε έξοδο με την μαμά της και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως μας έλειψε πολύ. Btw πόσο έχει μεγαλώσει και πόσο πολύ έχει ομορφύνει; Η 11χρονη κόρη της Katie Holmes και του Tom Cruise, έχει γίνει μια δεσποινίδα πια, μια πολύ όμορφη δεσποινίδα.

Η Suri φάνηκε να απολαμβάνει αυτήν την έξοδο με την μαμά της και θα το δεις κι εσύ στις φωτογραφίες, αφού καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης παρακολουθεί προσηλωμένη. Μάλιστα σε μερικά σημεία φαίνεται να πανηγυρίζει κιόλας. Δεν ξέρουμε ποια από τις δύο ομάδες υποστήριζε -υποθέτουμε τους Knicks- αλλά το σίγουρο είναι πως της άρεσε πολύ.

4766FE7D00000578 0 image a 8 1513501255078

Και άρεσε και σε εμάς που είδαμε μαμά και κόρη να περνούν χρόνο μαζί μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υ.Γ: δεν σου φάνηκε και σένα πως τώρα που έχει μεγαλώσει μοιάζει όλο και πιο πολύ στην Katie;