Η κίνηση της Ελισάβετ που πλήγωσε την Meghan Markle και έκανε έξω φρενών τον πρίγκιπα Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση της Ελισάβετ που πλήγωσε την Meghan Markle και έκανε έξω φρενών τον πρίγκιπα Harry

Σκέφτεσαι μήπως τι του πρότεινε;

Οι εντάσεις στο βασιλικό περιβάλλον και ανάμεσα στον Harry και την Meghan έχουν αρχίσει να αυξάνονται πολύ πριν την «άφιξη» του γάμου και η βασίλισσα Ελισάβετ είναι εκεί για να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα μεταξύ τους. Μόλις λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από την ανακοίνωση των αρραβώνων τους και η Meghan ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή του Λονδίνου.

Και εκεί που όλα κυλούν ομαλά έρχεται η γιαγιά του Harry και βασίλισσα και με μία πρόταση στον εγγονό της, κάνει τα πάντα να καταρρεύσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Life&Style, η 36χρονη ηθοποιός πιέζεται (από ανώτερες δυνάμεις aka βασίλισσα Ελισάβετ) να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Harry, ελπίζοντας πως έτσι θα διαφυλάξει την περιουσία αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων του εγγονού της, πληγώνοντας όμως ανεπανόρθωτα τη Meghan.

Μια πηγή μάλιστα αναφέρει: «Αυτό δεν θα έπρεπε καν να περάσει από το μυαλό της βασίλισσας, ότι δηλαδή θα μπορούσε να έχει ένα τελικό κίνητρο για να παντρευτεί τον Harry και η στάση της αυτή την έχει πληγώσει πολύ». Ο Harry ευτυχώς όμως φαίνεται πως δεν συμφωνεί με αυτήν την άποψη της γιαγιάς του -ευτυχώς- και δεν είναι διατεθειμένος να βάλει την καλή του να υπογράψει κάτι τέτοιο. «Ο Harry αγαπάει πολύ την Meghan και θα κάνει τα πάντα για εκείνη», προσθέτει η πηγή.

Επιπλέον, η Meghan έχει μία μικρή δική της περιουσία, με εκτιμώμενη καθαρή αξία 5 εκατομμυρίων δολαρίων, οπότε το τελευταίο πράγμα που θα την ένοιαζε, ήταν να κλέψει την περιουσία του Harry.