Το δώρο του Kanye West στην Kim Kardashian απλά «δεν υπάρχει»

Ερμιόνη Σαρρή
Το δώρο του Kanye West στην Kim Kardashian απλά «δεν υπάρχει»

Είναι αλλόκοτο αλλά σίγουρα εντυπωσιακό

Γιορτές έχουμε και δε θα γινόταν ο Kanye West να μην κάνει ένα δωράκι στη γυναίκα της ζωής τους. Τι και αν φήμες τους θέλουν να περνούν κρίση στο γάμο τους, εκείνος αποφάσισε να κλείσει στόματα και να κόψει αναπνοές με το χριστουγεννιάτικο δώρο του.

Παρακολουθήσαμε, λοιπόν, μέσα από τα social media την Kim Kardashian να ανοίγει το κουτί με την έκπληξη και πραγματικά να αφήνει άφωνους τους εκατομμύρια followers της. Τι υπήρχε εκεί μέσα; Ένα κουτί με AirPods, ένα ζευγάρι άσπρες κάλτσες, μία δωροκάρτα Netflix, μία από την Amazon και ένα παιχνίδι με τον Mickey...! Και τώρα έρχεσαι εσύ να πεις, τι βαρετό δώρο. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και η τηλεπερσόνα πριν δει τη συνέχεια.

Υπήρχε και ένα δεύτερο κουτί το οποίο μόνο μονότονο και φτηνό δεν θα μπορούσε κάποιος να το πει. Περιείχε μέσα μετοχές της Amazon, του Netflix, της Apple, της Adidas και της Disney. Με άλλα λόγια περιείχε μέσα μετοχές των εταιρειών που περιείχε το πρώτο κουτί. Έξυπνος ο Kanye West και κάπου εδώ του βγάζουμε το καπέλο.

Υ.γ: Για να πιάσεις λίγο το vibes,το κόστος αυτού του δώρου ξεπερνά τα 400.000 δολάρια.