Ο Γιώργος Μαυρίδης ποζάρει με τη Μόλυ του και στέλνει το πρώτο του μήνυμα μετά το τέλος του Nomads

Ο Γιώργος Μαυρίδης ποζάρει με τη Μόλυ του και στέλνει το πρώτο του μήνυμα μετά το τέλος του Nomads

Δες τι ανέβασε

Κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως κοντά στη… συγκάτοικό του, τη Μόλυ, την όμορφη και πολύ χαριτωμένη σκυλίτσα του βρίσκεται πλέον ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist, αρκετές ημέρες μετά την επιστροφή του από το εξωτικό νησί Παλαουάν των Φιλιππίνων έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media αγκαλιά με τη Μόλυ! Οι δυο τους πόζαραν για μία selfie καθώς ο Γιώργος ήθελε να ευχαριστήσει με την πρώτη του αυτή ανάρτηση όλους όσοι τον στήριξαν στα ‘ζόρια’ του στο παιχνίδι επιβίωσης. Άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά πως αυτοί είναι οι άνθρωποι που τον οδήγησαν στον τελικό, έστω και αν τελικά νικήτρια ήταν η Αποστολία Ζώη.

Όπως και να έχει, ο ίδιος είναι μόνο κερδισμένος από μία τέτοια εμπειρία, όχι μόνο επειδή δεν έχει την ευκαιρία συχνά κανείς να ζήσει τέτοιες περιπέτειες αλλά και επειδή οι ‘μετοχές’ του στον κόσμο της τηλεόρασης, ειδικά μετά την αποκάλυψη της οικονομικής συμφωνίας που είχε κάνει ο ίδιος με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να συμμετάσχει στο παιχνίδι, ανέβηκαν κατακόρυφα.

Δείτε τον να ποζάρει παρακάτω με τη Μόλυ του…