Δέκα χωρισμοί του Hollywood που συνέβησαν το 2017 και δεν θα ξεχάσουμε τόσο εύκολα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δέκα χωρισμοί του Hollywood που συνέβησαν το 2017 και δεν θα ξεχάσουμε τόσο εύκολα

Θυμάσαι κάποιον από αυτούς;

Όπως κάθε χρονιά έτσι και το 2017 σημαδεύτηκε από κάποια γεγονότα τα οποία είτε θέλουμε, είτε όχι θα μείνουν χαραγμένα για τα καλά στη μνήμη μας. Και το ίδιο ισχύει και όταν αναφερόμαστε στον κόσμο του Hollywood. Έτσι και αυτός είχε τα καλά του και τα κακά του. Είχαμε γάμους, είχαμε ανακοινώσεις εγκυμοσυνών είχαμε όμως και χωρισμούς.

Και από αυτούς είχαμε μπόλικους είναι η αλήθεια. Εντάξει μπορεί να μην ήταν σαν το 2016 που ο χωρισμός των Brangelina επισκίασε τα πάντα, είχαμε όμως κάποιους που η αλήθεια είναι πως δεν θα τους ξεχάσουμε τόσο εύκολα. Εμείς θα σου φρεσκάρουμε τη μνήμη και εσύ θα μας πεις, ποιος ήταν αυτός που σε «πείραξε» πιο πολύ και δεν θα ξεχάσεις τόσο γρήγορα;

Scarlett Johansson-Romain Dauriac: Δύο χρόνια γάμου ήταν αρκετά για το διάσημο ζευγάρι, που αποφάσισε να χωρίσει οριστικά την χρονιά που μας αφήνει. Η Scarlett και ο Romain ήταν μαζί από το 2012, ωστόσο ο γάμος τους άργησε λίγο να γίνει. Και ό,τι φαίνεται δεν είχε μεγάλες αντοχές.

dv1973100

Katy Perry-Orlando Bloom: Οι δύο stars επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριο και παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν κατάφεραν να τα βρουν ποτέ.

katy perry orlando bloom happening

Mel B-Stephen Belafonte: Δέκα χρόνια παντρεμένοι ήταν το διάσημο ζευγάρι, προτού εκείνος απατήσει την Mel και εκείνη καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Το διαζύγιο τους έχει περίπου δύο εβδομάδες που οριστικοποιήθηκε.

3E79210000000578 0 image a 30 1490053520479