Τι συνέβη εδώ; Ο Jamie Foxx διασκεδάζει την νέα χρονιά, αλλά η Katie Holmes δεν είναι πουθενά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι συνέβη εδώ; Ο Jamie Foxx διασκεδάζει την νέα χρονιά, αλλά η Katie Holmes δεν είναι πουθενά

Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν έτσι;

Νωρίτερα μέσα στο 2017 (κάπου τον Σεπτέμβρη) η Katie Holmes και ο Jamie Foxx απαθανατίστηκαν να περπατούν χεράκι χεράκι στην παραλία επιβεβαιώνοντας μας επιτέλους μετά από 4 χρόνια περίπου πως οι δυο τους είναι ζευγάρι. Φυσικά και δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη δήλωση ακόμη, ούτε το έχουν παραδεχτεί, αλλά και αυτή η κίνηση είναι μια κάποια επιβεβαίωση όπως και να ‘χει.

Έκτοτε βέβαια οι εμφανίσεις τους άρχισαν και πάλι να ελαττώνονται, ενώ πέρασαν και την αλλαγή του νέου χρόνου χωριστά. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως οι κακές γλώσσες άρχισαν και πάλι να λένε διάφορα όσον αφορά τη σχέση τους. Ο Jamie Foxx παρευρέθηκε στο opening του LAVO στη Σιγκαπούρη παρέα με την 23χρονη κόρη του Corinne, ωστόσο η Katie δεν ήταν πουθενά εκεί τριγύρω.


https://www.instagram.com/p/BdZGSERnaVv

Και αυτό το παρατήρησαν αρκετοί, αφού άρχισαν και πάλι να σχολιάζουν για το που μπορεί να βρισκόταν η ηθοποιός μία τέτοια μέρα. Ωστόσο και ο Jamie δεν φάνηκε και πολύ ενοχλημένος από την απουσία της συντρόφου του, αντίθετα διασκέδασε όσο δεν πήγαινε και σύμφωνα με πληροφορίες χόρευε όλο το βράδυ.


https://www.instagram.com/p/BdZZFMWBDn_

Το λες και ύποπτο όλο αυτό και ελπίζουμε το 2018 να μην μας επιφυλάσσει και πάλι κανέναν μεγάλο χωρισμό.