Η εμφάνιση της Kate Middleton που περίμενες καιρό! Δες τις φωτό της με πραγματικά φουσκωμένη κοιλιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η εμφάνιση της Kate Middleton που περίμενες καιρό! Δες τις φωτό της με πραγματικά φουσκωμένη κοιλιά

Νομίζαμε πως αυτή η μέρα δεν θα έρθει ποτέ

Εδώ και περίπου 3 μήνες γνωρίζουμε με επίσημη ανακοίνωση του Kensington πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William περίπου τον Απρίλιο θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά, αφού η Δούκισσα του Cambridge βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα. Βέβαια αν δεν μας το έλεγαν, ούτε που θα το καταλαβαίναμε, μιας και εδώ και πολύ καιρό ψάχνουμε να βρούμε την φουσκωμένη της κοιλιά.

Και αλληλούια το θαύμα έγινε, αφού κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της Kate με πραγματικά φουσκωμένη κοιλίτσα. Είχαμε απελπιστεί τόσο πολύ, που νομίζαμε πως αυτή η ευλογημένη στιγμή δεν θα έρθει ποτέ. Όμως όχι, είναι εδώ και πολύ χαιρόμαστε που επιτέλους βλέπουμε τη -μικρή μεν- φουσκωμένη κοιλίτσα της.

47D8A46000000578 5243543 image a 20 1515326502465

Η Δούκισσα του Cambridge συνόδευσε εχθές με τον σύζυγο της William, τον πρίγκιπα Φίλιππο (σύζυγος της Ελισάβετ και παππούς του William), ο οποίος αν και 96 ετών έχει ακόμη πολλή ενέργεια, αφού πήγε από το σπίτι του στο Sandringham στην εκκλησία Mary Magdalene με τα πόδια. Ας μην σταθούμε όμως άλλο στον τόσο δυναμικό παππού και ας εστιάσουμε στην εγκυμονούσα Kate που για πρώτη φορά είδαμε την πραγματικά φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Kate φορούσε το αγαπημένο της γκρι παλτό και εκείνο το ρωσικό καπέλο που ουκ ολίγες φορές έχει χρησιμοποιήσει σε εξόδους της και επιτέλους η κοιλιά της έκανε αισθητή την παρουσία της. Ελπίζουμε σε περισσότερες εξόδους της στο «μέλλον». Να σημειώσουμε επίσης πως μαζί τους ήταν και η αδερφή της Δούκισσας, Pippa Middleton με τον σύζυγο της James Matthews.

47D8C96900000578 5243543 image a 49 1515328632919

Διάβασε και αυτό: Γιατί ο Πρίγκιπας William ασχολείται πάντα με τον George και ποτέ με τη Charlotte;