Η Lily Rose Depp ποζάρει topless και η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Lily Rose Depp ποζάρει topless και η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πόσο έχει αλλάξει αυτό το κορίτσι

Έχεις ακούσει σίγουρα την έκφραση που λέει πως το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά, σωστά; Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως αυτό δεν θα μπορούσε να μην ισχύσει για τη Lily Rose Depp που τόσο ο μπαμπάς της, όσο και η μαμά της είναι δύο πολύ γνωστοί celebrities του Hollywood.

Η 18χρονη κόρη του ζευγαριού έχει ήδη κάνει μερικά επιτυχημένα βήματα στον χώρο του modeling και έχει καταφέρει να χτίσει το δικό της όνομα στην βιομηχανία της μόδας. Ακολουθώντας πιστά λοιπόν τα βήματα των διάσημων γονιών της, η Lily Rose Depp έχει πάρει την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται (ή τουλάχιστον δείχνει να βρίσκεται σε έναν καλό δρόμο) και γι’ αυτό ποζάρει και με περισσή άνεση topless στον φωτογραφικό φακό.

Ναι, καλά διάβασες! Η 18χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία, στην οποία απολαμβάνει το μπάνιο της με τις φίλες της, καθισμένη σε μία σανίδα και φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της. Η φωτογραφία της καταλαβαίνεις πως κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι απαραίτητα κακό.


https://www.instagram.com/p/BdvALZ7Ae26

Το νεαρό μοντέλο σόκαρε για δεύτερη φορά τους θαυμαστές του, μετά την προηγούμενη ανάρτηση της, στην οποία εμφανίστηκε με bob κούρεμα και μία πολύ σκούρα καστανή απόχρωση στα μαλλιά της.