Στα βήματα της Kim; Η star θέλει να αποκτήσει παιδάκι και δεν φαντάζεσαι τι αποκάλυψε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στα βήματα της Kim; Η star θέλει να αποκτήσει παιδάκι και δεν φαντάζεσαι τι αποκάλυψε

Θα γίνει πραγματικότητα άραγε το όνειρο της;

Η star μας σόκαρε και μας ξάφνιασε πριν από μερικές ημέρες, όταν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης. Ήταν κάτι που συζητήθηκε αρκετά αι τώρα η star επιστρέφει και πάλι με κάτι καινούργιο όμως.

Η 39χρονη παρουσιάστρια θέλει να κάνει πολλά παιδιά με τον νέο της σύντροφο, όμως σκέφτεται να το αναθέσει σε μία παρένθετη μητέρα Φαίνεται πως η Kim Kardashian αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την Maria Menounos, η οποία αν και έχει καταψύξει τα ωάρια της σκέφτεται να απευθυνθεί σε ένα τρίτο πρόσωπο

Και αυτό γιατί αν προσπαθήσει να μείνει έγκυος ή εμφυτεύσει τα ωάρια της ξανά υπάρχουν πιθανότητες να δημιουργηθούν παρενέργειες και να μην έχει καλή κατάληξη για την υγεία της έπειτα και από το χειρουργείο που έκανε για να αφαιρέσει τον μικρό όγκο που είχε. Γι’ αυτό λοιπόν, όπως ανέφερε και στο περιοδικό People, το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει μια παρένθετη μητέρα ακούγεται αρκετά δελεαστικό.

48061E3500000578 5259775 image a 68 1515696094657

«Πρέπει να το δουλέψω με τους γιατρούς και να δω αν το να μείνω είναι ο καλύτερος τρόπος για μένα. Έχω καταψύξει μερικά ωάρια και ίσως κάνουμε εμφύτευση. Αν δεν τα καταφέρουμε θα ψάξουμε για μία παρένθετη μητέρα», ανέφερε η Maria. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Kim Kardashian λοιπόν.