Ο διάσημος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε και το ανακοίνωσε στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε και το ανακοίνωσε στο Instagram

Και δηλώνει φουλ ερωτευμένος και ευτυχισμένος

«Αν δεν είναι στο Instagram, δεν είναι στη μόδα», μία φράση που σίγουρα θα την έχεις ακούσει πολλές φορές, όσον αφορά σε θέματα των celebrities της ξένης showbiz, του Hollywood, αλλά και της εγχώριας. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως δεν θα ήταν σωστό -ας το πούμε- αν ο διάσημος τραγουδιστής δεν ανακοίνωνε τον αρραβώνα του μέσω Instagram.

Το 2018 φαίνεται πως ξεκινάει πολύ καλά για τον Ed Sheeran, αφού όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, εκείνος και η σύντροφος του, Cherry Seaborn αρραβωνιάστηκαν. Η πρόταση έγινε λίγο πριν τη νέα χρονιά και όπως αποκάλυψαν είναι πολύ ευτυχισμένοι και απίστευτα ερωτευμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, ο Ed Sheeran γνώρισε την Cherry όταν ήταν στο σχολείο, ωστόσο η σχέση τους μετράει μόνο τρία χρόνια σχεδόν (από το 2015).


https://www.instagram.com/p/BeLG5CBlLYw

Η Cherry Seaborn είναι επαγγελματίας παίκτρια του hockey και σε λίγο καιρό σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή. Τον Μάρτιο του 2017 ο Ed Sheeran αποκάλυψε στο περιοδικό Us Magazine, πως το τραγούδι του με τίτλο «Perfect» το εμπνεύστηκε από την σύντροφο του. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού, όμως θα το μάθουμε πολύ σύντομα!

DPG Network