Gisele Bündchen: Πόσο την άλλαξε η μητρότητα;

Gisele Bündchen: Πόσο την άλλαξε η μητρότητα;

Μπορεί να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, ο ρόλος της όμως ως μητέρα μοιάζει να είναι ο σημαντικότερος στη ζωή της.

«Μας αρέσει πολύ να ταξιδεύουμε, αλλά εφόσον είμαστε πλέον γονείς ταξιδεύουμε λιγότερο από ότι στο παρελθόν», λέει η Gisele σε πρόσφατη συνέντευξή της δίνοντας το στίγμα μιας καθημερινότητας που έχει διαφοροποιηθεί με τα νέα δεδομένα.

Και παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις της την κρατούν πολλές ώρες μακριά από την οικογένειά της, η ίδια παραδέχεται πως ο χρόνος με το μωρό είναι ό, τι πιο πολύτιμο έχει στο πρόγραμμά της. «Κάθε μέρα προσπαθούμε να αφιερώνουμε χρόνο στην οικογένεια, ανεξάρτητα με τις δουλειές που μπορεί να έχουμε.. άλλωστε δεν υπάρχει τίποτε που να αξίζει περισσότερο από το παιχνίδι με τον μικρό Benjamin.. ό, τι και αν κάνει το βρίσκω απίστευτα χαριτωμένο!!», αναφέρει γελώντας.

Η Gisele Bündchen, το πιο επιτυχημένο μοντέλο στον κόσμο αυτή τη στιγμή, έγινε μαμά τον Δεκέμβρη του 2009, όταν γέννησε ένα αγοράκι. Ο σύντροφός της Tom Brady έχει δείξει μεγάλη κατανόηση στο νέο της ρόλο και στηρίζει πάντα την κάθε της επαγγελματική απόφαση.