Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε τον τρόπο να καίει ακόμη περισσότερες θερμίδες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε τον τρόπο να καίει ακόμη περισσότερες θερμίδες

Κάψε και εσύ θερμίδες ακολουθώντας την τακτική της

Αν ψάξεις σε κάποιο αγγλοελληνικό λεξικό τη λέξη fitness, τότε δίπλα σε αυτή στην μετάφραση θα είναι σίγουρα το όνομα της Χριστίνας Μπόμπα. Ναι το κορίτσι αυτό, είναι παθιασμένο με την γυμναστική και δεν υπάρχει στιγμή που να μην μας το δείχνει. Μπορεί η αγαπημένη της ασχολία να είναι η yoga, θα το θυμάσαι άλλωστε όταν μας το είπε, πλέον όμως βρήκε έναν ακόμη τρόπο για να καίει περισσότερες θερμίδες.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται μέσα στο μυαλό μας ή και στο δικό σου και μόλις ξεκίνησε κάτι που σίγουρα ήθελες κι εσύ καιρό -εμείς πάντως σίγουρα θέλαμε-. Η νέα ασχολία και fitness τάση της Χριστίνας για να κάψει θερμίδες (γιατί να χάσει κιλά δεν χρειάζεται) είναι το kick boxing.

Η όμορφη μελαχρινή και σύντομα σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ανέβασε στο Instagram account της πριν από λίγη ώρα ένα βίντεο από το πρώτο της μάθημα kick boxing και έχουμε την αίσθηση πως βρισκόμαστε κι εμείς νοητά εκεί μαζί της. Όπως σου έχουμε γράψει κι εμείς το kick boxing είναι ένα από τα καλύτερα ήδη γυμναστικής που μπορείς να κάνεις για να κάψεις λίπος και θερμίδες.
Και απ΄ό,τι φαίνεται αυτό το ξέρει καλά και η Χριστίνα.

Δες την λοιπόν παρακάτω όχι μόνο να κάνει kick boxing, αλλά να παίρνει και τον πρώτο της πόντο.


https://www.instagram.com/p/BeaDYtsBUfd

Διάβασε επίσης:

Η νέα fitness αγάπη της Χριστίνας Μπόμπα

Τι θα συμβεί στον οργανισμό σου αν κάνεις κάθε μέρα για 2' σανίδα;