Ο γιος της star έγινε ενός μήνα και αυτή είναι η πιο γλυκιά φωτογραφία του ως τώρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο γιος της star έγινε ενός μήνα και αυτή είναι η πιο γλυκιά φωτογραφία του ως τώρα

Δες την φωτογραφία του στο Instagram

Ο ερχομός του γιου της ήταν το πιο όμορφο δώρο που έκανε στην οικογένεια τους η νέα χρονιά. Μπορεί να ήξεραν από το καλοκαίρι πως τα μέλη αυτής θα αυξηθούν κατά ένα, όμως όταν αυτό πραγματικά συμβαίνει, τότε η χαρά και η ευτυχία είναι κάτι παραπάνω από τεράστια.

Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για την οικογένεια Alba-Warren, που λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, η Jessica έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι, γεμίζοντας το σπίτι τους αγάπη και ευτυχία. Ο μικρούλης Hayes έγινε πριν από μερικές ημέρες ενός μήνα και η ηθοποιός κοινοποίησε στο Instagram account της ίσως την πιο γλυκιά φωτογραφία του μέχρι σήμερα. Η αλήθεια είναι πως η Jessica έχει μοιραστεί ήδη πολλές όμορφες στιγμές με τον νεογέννητο γιο της στα social media, όμως αυτή που ανέβασε πριν από μερικές ώρες ήταν η πιο όμορφη.


https://www.instagram.com/p/Bes_903Bvrx

Ο Hayes είναι ξαπλωμένος σε ένα σεντονάκι, το οποίο έχει κεντημένο ένα στεφάνι με φύλλα, ενώ γράφει επίσης τους 12 μήνες και το όνομα του με μεγάλα μαύρα γράμματα. Για τις «ανάγκες» της φωτογραφίας, η Jessica έχει βάλει τον μικρούλη μέσα στο στεφανάκι ενώ έχει κυκλώσει και τον αριθμό «1», συμβολίζοντας πως ο γιος της έγινε ενός μήνα. Και πραγματικά είναι τόσο γλύκας όπως κοιτάζει την κάμερα, που θες τουλάχιστον να το σφίξεις στην αγκαλιά σου και να το γεμίσεις φιλιά.

Διάβασε ακόμη:

Κι όμως συμβαίνει! H επανένωση των Spice Girls είναι γεγονός και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες τους