Κι όμως συμβαίνει! H επανένωση των Spice Girls είναι γεγονός και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως συμβαίνει! H επανένωση των Spice Girls είναι γεγονός και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες τους

Η Victoria Beckham έχει όλο το υλικό

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στο Hollywood είναι πραγματικά απίστευτο και ακόμη βρισκόμαστε σε κατάσταση σοκ. Δεν είναι αστείο, οι Spice Girls ενώθηκαν και ξανά και το διαδίκτυο έχει γεμίσει με φωτογραφίες τους και άπειρα πιθανά σενάρια γι’ αυτήν τους τη συνάντηση. Όπως καταλαβαίνεις έχουμε σοκαριστεί γιατί δεν είναι και λίγο να βλέπεις να ενώνεται και πάλι το -αγαπημένο σου- πιο επιτυχημένο girl band των 90’s.

Υπάρχει όμως συγκεκριμένος λόγος της συνάντησης αυτής ή απλά έκαναν ένα reunion; Η Victoria Beckham ήταν η πρώτη από τις πέντε που ανέβασε φωτογραφία τους στο Instagram account της, γράφοντας στη λεζάντα: «Λατρεύω τα κορίτσια μου! Είμαι ενθουσιασμένη, πολλά φιλιά»! Και ήταν πράγματι τόσο ενθουσιασμένη που δεν μας έγραψε καν τους λόγους αυτής τους της συνάντησης.


https://www.instagram.com/p/BetUamrlTdN

Ωστόσο επειδή πριν από αυτό το reunion είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα, αναφέρεται πως οι αγαπημένες μας Spice Girls συναντήθηκαν μετά από τόσο καιρό στο σπίτι της Geri Halliwell για να συζητήσουν μία σειρά από project τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν κάποιο τηλεοπτικό show ή και ένα νέο album με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μουσικής τους διαδρομής.

Ανυπομονούμε όσο δεν φαντάζεσαι να μάθουμε νεότερα γι’ αυτήν την συνάντηση και τα αποτελέσματα της. Μέχρι τότε θα χαζεύουμε την selfie τους στο Instagram account της Victoria Beckham.

Διάβασε επίσης:

Η Sarah Jessica Parker μιλά ανοιχτά για την Kim Cattrall και δηλώνει «πληγωμένη»