Η μεγαλύτερη έκπληξη! Το comeback των Spice Girls θα γίνεί στον πιο πολυζητημένο γάμο της Αγγλίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μεγαλύτερη έκπληξη! Το comeback των Spice Girls θα γίνεί στον πιο πολυζητημένο γάμο της Αγγλίας

Ναι, αναφερόμαστε στον γάμο που κατάλαβες

Μία «υστερία» και μία τρέλα επικρατεί τις δύο τελευταίες μέρες στα social media και αυτό γιατί η επανένωση των Spice Girls που τόσο περιμέναμε συνέβη και μάλιστα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την Victoria Beckham. Εντάξει, μπορεί να ήταν η μόνη που στις φωτογραφίες δεν έδειχνε χαρούμενη και ενθουσιασμένη, όμως δεν την παρεξηγούμε, Victoria είναι αυτή. Ξέρουμε πως σπάνια χαμογελάει.

Μετά λοιπόν από αυτό το reunion το οποίο κρύβει πολλές εκπλήξεις, κυκλοφόρησε μία τρελή είδηση που θέλει το μουσικό τους comeback να γίνεται στον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς, που θα συμβεί στις 19 Μαΐου. Έχεις καταλάβει σε ποιον αναφερόμαστε έτσι;

Πολύ σωστά κατάλαβες. Υπάρχουν φήμες και δημοσιεύματα που θέλουν την Geri Horner να προτείνει το πρώτο τους μουσικό comeback να γίνει την ημέρα του βασιλικού γάμου του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle. Μία πηγή ανέφερε στην The Sun πως η 45χρονη τραγουδίστρια φλερτάρει πολύ με την πρόταση αυτή, μιας και η 36χρονη ηθοποιός υπήρξε μεγάλη fan του συγκεκριμένου girl band.

Η πηγή ανέφερε επίσης, πως η Geri πρότεινε τον βασιλικό γάμο γιατί το βρίσκει μια καταπληκτική ιδέα για να κρατήσουν την βρετανική τους ταυτότητα. Και ο γάμος του Harry με την Meghan που είναι το μεγαλύτερο επικείμενο γεγονός είναι η καταλληλότερη ευκαιρία. Δεν ακούγεται άσχημη ιδέα πάντως. Μένει να δούμε αν όλα αυτά ισχύουν και αν θα πραγματοποιηθούν.

Διάβασε ακόμη:

Κι όμως συμβαίνει! H επανένωση των Spice Girls είναι γεγονός και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες τους

Ένας ακόμα στυλιστικός κανόνας που έσπασε η Meghan Markle με απόλυτη επιτυχία