Ο πρίγκιπας Harry & η Meghan Markle γίνονται ταινία και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry & η Meghan Markle γίνονται ταινία και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Το αγαπημένο μας love story παίρνει σάρκα και οστά

Όπως ήδη γνωρίζεις ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σε τρεις μήνες από τώρα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία παραμυθένια τελετή που θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor στις 12 το μεσημέρι της 19ης Μαΐου. Και ενώ όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την ημέρα εκείνη (γιατί τι είναι τρεις μήνες), το αγαπημένο μας love story, παίρνει σάρκα και οστά.

Η ζωή και ο έρωτας του Harry και της Meghan γίνεται ταινία, με τίτλο Harry & Meghan: «A Royal Romance». Μάλιστα εχθές ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας, με τις πρώτες φωτογραφίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο Murray Fraser θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Harry και η Parisa Fitz-Henley την αγαπημένη μας Meghan Markle.

prince harry meghan markle lifetime movie 01

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν εχθές στα γυρίσματα της ταινίας και εκ πρώτης όψεως ομολογούμε πως τους μοιάζουν αρκετά. Ωστόσο, να σου αναφέρουμε πως η ταινία δεν έχει ακόμη μια συγκεκριμένη μέρα που θα κυκλοφορήσει, με τις πηγές να αναφέρουν πως η πρεμιέρα θα γίνει σίγουρα μέχρι την ημέρα του γάμου τους.

Δες τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Sarah Jessica Parker μιλά πρώτη φορά για την κόντρα της με την Kim Cattrall