Ο νέος χωρισμός στο Hollywood και η σύνδεση με την Kate Middleton

Ο νέος χωρισμός στο Hollywood και η σύνδεση με την Kate Middleton

Μα τι σχέση έχει η Δούκισσα του Cambridge;

Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Kate Middleton, η οποία σε δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα William. Και ενώ είχε τόσα πράγματα να σκέφτεται, συμπεριλαμβανομένου και του αγέννητου παιδιού της, ένα χωρισμός της χτύπησε την πόρτα κι εκείνη φυσικά άνοιξε.

Πριν βιαστείς, να σε καθησυχάσουμε και να σου πούμε πως όχι, δεν χώρισε η Kate Middleton. Ωστόσο σχετίζεται έμμεσα με αυτόν, αφού ο αδερφός της James και η σύντροφος του Donna Air δεν είναι πια μαζί, με την ίδια να το «ανακοινώνει» στην Daily Mail. Συγκεκριμένα η star ανέφερε αποκλειστικά στο site, πως η σχέση της με τον αδερφό της Δούκισσας του Cambridge, η οποία είχε περάσει δια πυρός και σιδήρου, ανήκει πλέον στο παρελθόν και αυτήν τη φορά είναι οριστικό.

495308BA00000578 5404359 Donna said James and I are no longer an item We parted ways in D m 28 1518907512803

Εκείνη και ο James χώρισαν ήρεμα και χωρίς προβλήματα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, αφού και οι δυο τους είχαν συμφωνήσει, πως η νέα χρονιά έπρεπε να φέρει και για τους δυο μια καινούργια αρχή. Βάζοντας λοιπόν τέλος στις φήμες των τελευταίων μηνών, η Donna ανέφερε στη Daily Mail: «Ο James και εγώ δεν είμαστε πια μαζί. Χωρίσαμε τον Δεκέμβριο, ωστόσο παραμένουμε δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι και πάντα θα είμαστε».

Κορίτσια, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε ο κούκλος αδερφός της Kate είναι και πάλι ελεύθερος.

Διάβασε ακόμη:

Αποκλείεται! Αυτός είναι ο τελευταίος χωρισμός που περιμέναμε να συμβεί στο Hollywood