Αποκλείεται! Αυτός είναι ο τελευταίος χωρισμός που περιμέναμε να συμβεί στο Hollywood

Αποκλείεται! Αυτός είναι ο τελευταίος χωρισμός που περιμέναμε να συμβεί στο Hollywood

Και ήταν τόσο όμορφο ζευγάρι

Χώρισε η Angelina Jolie με τον Brad Pitt, το δεχτήκαμε. Χωρίζει η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, το δεχόμαστε και αυτό, αλλά αυτόν τον χωρισμό του συγκεκριμένου ζευγαριού δεν μπορούμε να τον δεχτούμε. Οι δυο stars έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο, όταν και η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Και πριν ο γιος τους γίνει ενός έτους, οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει (εάν δεν το έχει ήδη κάνει) είναι πολλές. Το ζευγάρι έχει πάνω από πέντε μήνες να κάνει κάποια δημόσια κοινή εμφάνιση και ούτε του Αγίου Βαλεντίνου φωτογραφήθηκαν μαζί όπως τα περισσότερα ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood.

Όπως καταλαβαίνεις όλα τα στοιχεία είναι εναντίον τους και οι πιθανότητες να μην είναι πια μαζί είναι αρκετά υψηλές. Η Cheryl Cole και ο Liam Payne είναι (ήταν, θα δείξει) ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια και πραγματικά θα στεναχωρηθούμε πολύ εάν έχουν αποφασίσει να τελειώσουν αυτήν την όμορφη σχέση. Ίσως τελικά η διαφορά ηλικίας μεταξύ τους να έπαιξε μεγάλο και σημαντικό ρόλο και είναι ένας από τους παράγοντες που η σχέση τους οδηγείται στον χωρισμό.

49535E9E00000578 5404313 image m 9 1518904795193

Stay tuned, γιατί αυτό το ζευγάρι δεν θα το αφήσουμε τόσο εύκολα να χωρίσει!

Διάβασε ακόμη:

Ποιος Brad Pitt; Η νέα εμφάνιση της Angelina Jolie μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας