Αυτό δεν το περίμενες! Η Jennifer Lawrence μιλά για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Chris Pratt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό δεν το περίμενες! Η Jennifer Lawrence μιλά για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Chris Pratt

Και μας λύνει τις απορίες

Πριν από περίπου έξι μήνες ο Chris Pratt και η Anna Faris ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από οκτώ χρόνια έγγαμου βίου και ένα παιδάκι που έχουν αποκτήσει μαζί. Φυσικά κυκλοφόρησε, πως η αιτία ήταν το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτό το πρόσωπο ήταν η Jennifer Lawrence.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι fans κατηγορούσαν ανοιχτά την 27χρονη ηθοποιό για τον χωρισμό του ζευγαριού, χωρίς ωστόσο να παίρνει θέση κάποιος από τους τρεις τους (Anna Faris, Jennifer Lawrence, Chris Pratt) για την είδηση αυτή, με αποτέλεσμα να μένει μετέωρη εδώ και περίπου έξι μήνες.

499C31A400000578 5437029 image m 9 1519667691944

Και ξαφνικά συνέβη αυτό που δεν περίμενες. Η Jennifer Lawrence «έσπασε την σιωπή» της και μίλησε πρώτη φορά για τον λάθος συναγερμό που χτύπησε και για την φήμη που την ήθελαν να έχει συνάψει ερωτική σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Passengers, Chris Pratt. Η star παραχώρησε μία συνέντευξη την Δευτέρα και αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις φήμες αυτές που την ήθελαν να είναι η αιτία στον χωρισμό του ζευγαριού.

«Ποτέ δεν είχα ούτε σχέση, ούτε φλερτ με τον Chris στο Passengers. Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια μετά την συγκεκριμένη ταινία και όλοι φώναζαν, Jennifer Lawrence, αυτή είναι η αιτία. Και ήταν κάπως όλο αυτό, όταν μάλιστα τα επόμενα δύο χρόνια εγώ βρισκόμουν στο Montreal. Και ήταν κολακευτικό όλο αυτό δεν λέω, αλλά δεν ίσχυε. Ήταν σαν να βγαίνω κρυφά ραντεβού με τον Brad Pitt. Και αυτό ναι, είναι περίεργο».

Τάδε έφη Jennifer Lawrence, αρνούμενη κάθε κατηγορία για σχέση με τον Chris Pratt.