Η Kendall Jenner στο νοσοκομείο. Μα τι της συνέβη;

Η Kendall Jenner στο νοσοκομείο. Μα τι της συνέβη;

Ελπίζουμε το νεαρό μοντέλο να είναι καλά

Η οικογένεια Kardashian ό,τι και να συμβεί και με εγκυμοσύνες ή χωρίς, θα βρίσκεται πάντα και για πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας. Όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα τις φέρνει στο προσκήνιο και θα γίνονται θέμα συζήτησης, όπως ακριβώς συνέβη και αυτήν τη φορά με την Kendall Jenner.

Βέβαια αυτήν τη φορά είναι κάτι πιο ανησυχητικό, αφού δημοσιεύματα θέλουν την Kendall Jenner να έχει νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, λίγο πριν το πάρτι του Vanity Fair την βραδιά των Oscar. Το 22χρονο μοντέλο χρειάστηκε να πάρει κάποιες βιταμίνες παραπάνω και αυτό δημιούργησε κάποιες άσχημες παρενέργειες για την ίδια, αναγκάζοντας της να νοσηλευτεί, καθώς προετοιμαζόταν για την μεγάλη βραδιά.

Δημοσιεύματα του «The Blast» αναφέρουν πως η Kendall διακομίστηκε στο Ιατρικό κέντρο Cedars Sinai στο Beverly Hills της Καλιφόρνια και πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα. Φυσικά ετοιμάστηκε και εμφανίστηκε στο red carpet του Vanity Fair πιο εκθαμβωτική και sexy από κάθε άλλη φορά. Ελπίζουμε να είναι καλά και να αισθάνεται πια πολύ καλύτερα έπειτα από αυτήν την άσχημη εμπειρία που βίωσε.

Διάβασε ακόμη:

Εκθαμβωτική! Η star κάνει δημόσια εμφάνιση μετά από έξι μήνες και κλέβει την παράσταση