Εκθαμβωτική! Η star κάνει δημόσια εμφάνιση μετά από έξι μήνες και κλέβει την παράσταση

Εκθαμβωτική! Η star κάνει δημόσια εμφάνιση μετά από έξι μήνες και κλέβει την παράσταση

Πιο sexy από κάθε άλλη φορά

Και όμως είχαμε έξι ολόκληρους μήνες να δούμε την γνωστή τραγουδίστρια σε κάποια δημόσια εμφάνιση της, ενώ έχουν περάσει ήδη τρεις από τότε που ανανέωσε τελευταία φορά τα social media της. Η νεαρή τραγουδίστρια ακύρωσε την εμφάνιση της στα φετινά Brit Awards λόγω ασθένειας και από τότε δεν είχαμε κάποιο νέο της.

Όλα αυτά όμως, μέχρι το βράδυ της Κυριακής, που η star εθεάθη στο Oscar πάρτι της Madonna παρέα με τον σύντροφο της Mac Miller πιο εκθαμβωτική από ποτέ. Η Ariana Grande, η οποία έχει να κάνει μία δημόσια εμφάνιση εδώ και έξι μήνες απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους καθώς έφτανε στο πάρτι και πραγματικά έκλεψε την παράσταση.

Η 24χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα «μικρό μαύρο φόρεμα» με φτερά και μαύρες over the knee μπότες, ενώ είχε πιάσε πίσω πολύ απλά τα μακριά ξανθά μαλλιά της. Δίπλα της και αυτός με ένα σχεδόν total black ντύσιμο ο 26χρονος σύντροφος της Mac. Δεν ξέρουμε για εσένα όμως εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν απίστευτα sexy και όμορφη και παρά το γεγονός πως είχαμε τόσο καιρό να τη δούμε, αυτήν την εμφάνιση της θα τη θυμόμαστε για καιρό.

Δες στη gallery παρακάτω τις φωτογραφίες από το πάρτι.

Διάβασε ακόμη:

Η γλυκιά Emma Stone μόλις έγινε η πιο μισητή star του Hollywood