Δεν θα πιστεύεις πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κορούλα της Olivia Wilde

Δεν θα πιστεύεις πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κορούλα της Olivia Wilde

Και της μοιάζει πάρα πολύ

Όσος καιρός και να περάσει -μέρες μήνες χρόνια- η Olivia Wilde θα παραμένει για πάντα μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς. Συνδυάζει υπέροχα την καριέρα της με την μητρότητα και την οικογένειά της με τον Jason Sudeikis, πραγματικά την θαυμάζουμε.

Η 34χρονη ηθοποιός έχει δύο παιδάκια και στην τελευταία της φωτογραφία, που η ίδια κοινοποίησε είδαμε και την κορούλα της, την οποία ομολογουμένως είχαμε πάρα πολύ καιρό να τη δούμε. Η Daisy είναι σχεδόν δύο ετών είναι σχεδόν δύο ετών (17μηνών για την ακρίβεια) και στη φωτογραφία με τον μπαμπά της, Jason, ήταν μία κούκλα.

Η Olivia Wilde είχε φτιάξει από ένα κοτσιδάκι στα μαλλιά του συζύγου της και της κόρης της, γράφοντας στη λεζάντα, «φτιάχνω μαλλιά, για πληροφορίες στείλε μου μήνυμα». Στην συγκεκριμένη λήψη η μικρή Daisy είναι καθισμένη με τον μπαμπά της στον καναπέ και ποζάρει με χάρη στον φακό με το τσουλουφάκι της και τη γλυκιά φατσούλα της να κλέβει την παράσταση.

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως η Olivia μπορεί να μην το έχει και πολύ με την κομμωτική, όμως δεν μπορείς να αμφισβητήσεις πως η φωτογραφία αυτή ήταν γλυκύτατη.

Δες τις φωτός της ηθοποιού στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H απόλυτη απομυθοποίηση: Δες το κορμί του supermodel χωρίς ίχνος photoshop