Η Chrissy Teigen αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει -μέχρι στιγμής- στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Chrissy Teigen αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει -μέχρι στιγμής- στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Ωστόσο δεν θα λέγαμε ότι της φαίνεται

Έχουν περάσει κιόλας πέντε μήνες από τότε που η Chrissy Teigen ανακοίνωσε πως εκείνη και ο John Legend θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Τρεις μήνες μετά και αφού εμφανίστηκε στα Grammy’s με αρκετά φουσκωμένη πια την κοιλίτσα, αποκάλυψε πως η μικρή Luna Simone Stephens θα γίνει η μεγάλη αδερφή σε έναν μικρό μπόμπιρα.

Μπορεί να μην μας έχουν ανακοινώσει ακόμη το όνομα του -λογικά θα γίνει την ημέρα που θα γεννηθεί- ξέρουμε όμως πως η star θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της κάπου τον Ιούνιο. Το 32χρονο μοντέλο μάλιστα πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει κατά την διάρκεια της δεύτερης αυτής εγκυμοσύνης της.

Με μία ανάρτηση στο Twitter account της αποκάλυψε πως έχει πάρει περίπου 19 κιλά. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «18μιση κιλά και ούτε μισό δε πήγε στον πισινό μου. Παρακαλώ να σταματήσετε να αποθαρρύνετε εμάς που δεν έχουμε πλούσια οπίσθια. Προσπαθούμε». Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν της φαίνονται και πολύ τα κιλά που έχει πάρει. Της ευχόμαστε λοιπόν, να ζήσει όλο το υπόλοιπο στάδιο που της απέμεινε και να υποδεχτεί με χαρά τον γιο της.