Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μόλις διάλεξαν την γαμήλια τούρτα τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μόλις διάλεξαν την γαμήλια τούρτα τους

Και είναι πραγματικά υπέροχη

Μόλις δύο μήνες απομένουν μέχρι την ημέρα που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor και έχουμε ήδη φωτογραφίες της γαμήλιας τούρτας που διάλεξε το διάσημο ζευγάρι. Το πριγκιπικό ζεύγος επέλεξε μία ζαχαροπλάστισσα από την Καλιφόρνια, η οποία όμως έχει ως έδρα της το Λονδίνο.

Η Meghan Markle στο παρελθόν είχε κάνει θέμα στο blog της το «The Tig» για τον φούρνο της Claire Ptak, οπότε ήξερε πολύ καλά που απευθυνόταν όταν της ζήτησε να αναλάβει την γαμήλια τούρτα της με τον Harry. Ο πρίγκιπας και γλυκιά ηθοποιός επέλεξαν μία πολύ απλή και κομψή ταυτόχρονα δημιουργία που θα έχει γεύση λεμονιού και θα είναι καλυμμένη με βουτυρόκρεμα και διακοσμημένη με φρέσκα λουλούδια.

Το Violet Bakery που βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο θα αναλάβει να δημιουργήσει λοιπόν την τούρτα του ζευγαριού και στο διαδίκτυο έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες με το πως ακριβώς θα μοιάζει αυτή και σου τις παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Τί άλλαξε ο πρίγκιπας Harry για τα μάτια της Meghan Markle;