Είναι αυτή η φωτογραφία της Kim Kardashian η πιο sexy των τελευταίων ημερών;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η φωτογραφία της Kim Kardashian η πιο sexy των τελευταίων ημερών;

Ναι, σίγουρα είναι

Πως άλλωστε θα μπορούσε να μην είναι; Kim Kardashian και sexy είναι δύο έννοιες ταυτόσημες και σ’ αυτό σίγουρα δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία. Πόσες είναι οι φορές που η reality star μας έχει απογοητεύσει σε αυτό το concept άλλωστε; Θα σου πούμε εμείς καμία! Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν και αυτήν τη φορά δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Η Kim Kardashian έχει ένα από τα πιο sexy κορμιά της showbiz και δεν διστάζει να μας το δείχνει. Ντυμένη, γυμνή ή μόνο με εσώρουχα, όπως και να είναι η reality star κλέβει την παράσταση και ξέρει πάντα τον τρόπο για να το κάνει αυτό με μεγάλη επιτυχία. Η 37χρονη star και μαμά τριών παιδιών πλέον, αυτήν τη φορά αποφάσισε να φτιάξει το make up look της, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της.

Και κάπως έτσι μας έδειξε για μία ακόμη φορά τις πλούσιες καμπύλες της ή μάλλον τα ζουμερά οπίσθια της, μέσα σε ένα σετ μαύρα sexy εσώρουχα, την ώρα που κοιταζόταν στον καθρέφτη της και έβαζε κραγιόν από τη νέα σειρά καλλυντικών της. Και επειδή σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να φανταστείς την φωτογραφία της σου την δείχνουμε αμέσως παρακάτω.

Πάντως για να σε βγάλουμε από την δύσκολη θέση, σου λέμε πως ναι, αυτή είναι η πιο sexy φωτογραφία της (γι’ αυτήν την εβδομάδα).

Διάβασε ακόμη:

Η νέα πολυαναμενόμενη beauty συνεργασία της Kim Kardashian και η φωτογράφιση με μαγιό

Ποιο photoshop; Η Kim Kardashian απαντά στους επικριτές της... με αποδείξεις