Η Αθηνά Ωνάση, ο παντρεμένος που της χρεώνουν και η αντίδραση της συζύγου του

Διονυσία Ζαπατίνα
Η Αθηνά Ωνάση, ο παντρεμένος που της χρεώνουν και η αντίδραση της συζύγου του

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Γιατί όχι και σε αυτήν;

Σχεδόν ένας χρόνος συμπληρώνεται πια από την περίοδο που άρχισαν δειλά δειλά να ακούγονται οι πρώτες φήμες που θέλουν την Αθηνά Ωνάση να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του διάσημου Ιταλού ιππέα Alberto Zorzi.

Φήμες που ξεκίνησαν πέρυσι το καλοκαίρι, όταν η διάσημη κληρονόμος όχι μόνο άρχισε να συνεργάζεται επαγγελματικά με τον πολυβραβευμένο αθλητή αλλά του παραχώρησε και το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της, τον πασίγνωστο Cornetto. (το άλογο με το οποίο αγωνίστηκε ο Doda και στους Ολυμπιακούς και για το οποίο έκλαιγε με λυγμούς έξω από τους στάβλους όταν εκείνη του έκοψε την πρόσβαση).

alberto zorzi

Ε, δεν ήθελε και πολύ για να αρχίσει να ακούγεται πως ανάμεσά τους τρέχει κάτι παραπάνω από απλή συνεργασία. Κι ας υπήρξε και κοινή φωτογραφία της Αθηνάς με την σύζυγο του Zorzi, Annalisa Guintini -σχεδιάστρια μόδας και κατά τι μεγαλύτερή του- η οποία αν και δεν έχει πει λέξη για το επίμαχο θέμα ως τώρα τουλάχιστον, έχει βρει τρόπο να δίνει την δική της απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούν.

Κατ’ αρχήν έχει κολλήσει στο πλευρό του συζύγου της σαν στρείδι. Προπόνηση έχει; Εκεί κι αυτή. Αγώνες; Ταξίδια; Ψώνια; Παντού μαζί και με ένα χαμόγελο στα χείλη. Αμφιβάλλουμε αν τον αφήνει μόνο του ακόμα κι εκεί που κι ο βασιλιάς πάει μόνος.

annalisagiuntini 22 3 2018 10 36 40 488

Κατά δεύτερον ενώ ο ίδιος σπάνια , μια φορά τον χρόνο βάζει κοινή τους φωτογραφία στο Instagram του, εκείνη το έχει πια τερματίσει. Στο σπίτι, στις διακοπές, στην παραλία, στα εστιατόρια, στα lobby, στους στάβλους, στον δρόμο, τσουπ να και μια selfie έρωτα.

annalisagiuntini 22 3 2018 10 40 5 97

Εντάξει μαντάμ, το καταλάβαμε. Δεν σας τα φοράει ο Alberto σας. Τουλάχιστον έτσι θέλετε να δείχνετε. Τώρα το αν είναι έτσι, θα το δείξει το μέλλον, γιατί και το Alvaro έβαζε κοινές φωτογραφίες με την Αθηνά και έγραφε Meu Amor… κλπ κλπ αλλά την είχε κάνει τάρανδο όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. Ευχόμαστε να μη συμβαίνει το ίδιο και με εσάς.