Οι sexy φωτογραφίες της Meghan Markle από ερωτική ταινία, κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι sexy φωτογραφίες της Meghan Markle από ερωτική ταινία, κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Μόλις έναν μήνα πριν από το γάμο

Περίπου ένα μήνας μας χωρίζει από τον γάμο της χρονιάς. Ο πρίγκιπας Harry και η αγαπημένη του, Meghan Markle στις 19 Μαΐου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Όλα είναι ήδη έτοιμα για την μεγάλη αυτή ημέρα και ανυπομονούμε κι εμείς μαζί τους. Όμως κάποιες νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, από τον πρότερο βίο της Meghan, ως ηθοποιός ίσως και να μην αρέσουν πολύ στη Βασίλισσα και τον Harry.

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της ηθοποιού από το 2013, στις οποίες απαθανατίζεται σε μία κάπως τρυφερή και ερωτική σκηνή να ξεντύνει τον συμπρωταγωνιστή της Michael Rady. Ε, και μεταξύ μας δεν είναι και ό,τι καλύτερο να κυκλοφορεί τέτοιο υλικό μόλις έναν μήνα πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα της καρδιάς μας.

Μάλιστα το έργο αυτό θα κυκλοφορήσει σε DVD στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόλις λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της με τον Harry. Ωστόσο είμαστε σίγουρες πως ο γάμος τους θα επισκιάσει τα πάντα και στο επόμενο λεπτό κανείς δεν θα θυμάται καμία απολύτως φωτογραφία.

Δες παρακάτω και το τρέιλερ της εν λόγω ταινίας.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Meghan Markle & πρίγκιπας Harry: Ζήτησαν το πιο ταπεινό δώρο για το γάμο τους