Η πιο όμορφη γαλαζοαίματη του κόσμου είναι και πάλι έγκυος

Πατουχέα Μαριάννα
Η πιο όμορφη γαλαζοαίματη του κόσμου είναι και πάλι έγκυος

Άλλο ένα μωρό για τη βασιλική οικογένεια

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που έχει ήδη παιδιά από προηγούμενους γάμους, αποκάλυψε τον αρραβώνα του τον Μάρτιο στο Rose Ball του Monte Carlo. Η ευτυχία τους δεν κρυβόταν αφού πέρα από την επισημοποίηση της σχέσης του, το καλοκαίρι που έρχεται πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Ο λόγος για την εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi και τον Dimitri Rassam με τον οποίο γνωρίστηκε στο Παρίσι, λίγο μετά το τέλος της σχέσης της με τον Ιταλό σκηνοθέτη Lamberto Sanfelice, με τον οποίο έχει ένα 4χρονο γιο, τον Raphaël. Από την άλλη, ο Dimitri είναι πατέρας μιας 6χρονης κόρης την οποία απέκτησε με το μοντέλο Masha Novoselova, σχέση η οποία έληξε το 2016.

Η 31χρονη Charlotte πρόκειται να χαρίσει στην μητέρα της, Πριγκίπισσα Καρολίνα, άλλο ένα εγγόνι αφού ήδη η πανέμορφη γιαγιά μετράει τέσσερα.

Capture

Φήμες θέλουν το ειδύλλιο μεταξύ του ζευγαριού να ξεκίνησε στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς με την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση να γίνεται τον Νοέμβριο του 2017 στο γάμο του αδερφού της Charlotte, Πρίγκιπα Christian.

Να ζήσουν και με το καλό, λοιπόν!

Διάβασε ακόμα:

Η επανασύνδεση που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός!

Η Victoria Beckham πάχυνε λιγάκι και μας αρέσει πολύ