Η Kate Middleton έφτιαξε τη βαλίτσα του μαιευτηρίου και δε θα πιστεύεις τι πήρε μαζί της

Πατουχέα Μαριάννα
Η Kate Middleton έφτιαξε τη βαλίτσα του μαιευτηρίου και δε θα πιστεύεις τι πήρε μαζί της

Εντάξει, παιδιά, μόνο εμείς λείπουμε από αυτό το βαλιτσάκι.

Τι κι αν πρόκειται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί στο Lindo Wing ένα ιδιωτικό μαιευτήριο οι εγκαταστάσεις και οι παροχές του οποίου θυμίζουν πεντάστερο ξενοδοχείο; Η Kate φέρεται να έχει ετοιμάσει το βαλιτσάκι που θα έχει μαζί της παίρνοντας μαζί.. ό,τι δε μπορείς να φανταστείς!

Για αρχή, όπως ήταν λογικό η τσάντα του μαιευτηρίου περιέχει τυχερά γούρια και προϊόντα που θα την φροντίσουν μετά τον τοκετό. Εντάξει, μπορεί ολόκληρη Δούκισσα να παίρνει ένα γουράκι μαζί της αλλά όχι και κρεμαστό κόσμημα του 19ου αιώνα, λίγο τραβηγμένο το λες. Μαζί με αυτό η μητέρα της την προμήθευσε με ένα κολιέ από χάντρες μαύρου όνυχα.

Είσαι έτοιμη; Πέρα από τα γούρια η Kate έβαλε στη βαλίτσα της μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία της Βασίλισσας –ναι της Ελισάβετ- και μια φωτογραφία της οικογένειας Middleton.

kate

Στην προσπάθεια να χωνέψουμε αυτό που μόλις γράψαμε κι εμείς, προσθέτουμε στη λίστα με τα γούρια διάφορα παιχνίδια του George και της Charlotte που έδωσαν στη μαμά τους για «φυλαχτά» την ώρα που θα φέρνει στον κόσμο το νέο τους αδερφάκι. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη βαλίτσα οι επιλογές του William ο οποίος συμπλήρωσε τα αγαπημένα της αρωματικά κεριά με άρωμα Βανίλια Μαδαγασκάρης και CD χαλαρωτικής μουσικής.

Δείτε επίσης:

Eσύ ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω από το στυλ της Kate Middleton;