Αυτό δεν θα το πιστεύεις με τίποτα! Το πιο hot και sexy ζευγάρι του Hollywood περιμένει παιδί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό δεν θα το πιστεύεις με τίποτα! Το πιο hot και sexy ζευγάρι του Hollywood περιμένει παιδί

Ούτε που το περιμέναμε

Το ζευγάρι στο οποίο αναφερόμαστε είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα, sexy και επιτυχημένα ζευγάρια του Hollywood και παρά τις φήμες που για ένα διάστημα τους ήθελαν χωρισμένους, είναι και από τα πιο αγαπημένα, στην παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως η εγκυμοσύνη αυτή, είναι ο ορισμός της λέξης απρόσμενη.

Η Rachel Weisz και ο Daniel Craig είναι μαζί από το 2010 (παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα) και μέχρι τώρα δεν είχαν καταφέρει να αποκτήσουν ένα παιδάκι μαζί. Η 48χρονη ηθοποιός έχει ήδη έναν γιο από την προηγούμενη σχέση της με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky (χώρισαν το 2010) και ο Daniel μία κόρη 25ετών από τον προηγούμενο γάμο του με τη Fiona Loudon.

Πλέον ήρθε η ώρα να γίνουν γονείς και στο δικό τους παιδάκι, παρά το γεγονός πως είναι αρκετά μεγάλοι πια σε ηλικία. Η Rachel Weisz αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της πριν από λίγες ημέρες και εμείς μόλις το μάθαμε ενθουσιαστήκαμε πάρα πολύ είναι η αλήθεια. Η 48χρονη star είπε στους New York Times: «Θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα μου σε λίγο καιρό. Ο Daniel κι εγώ, είμαστε τρομερά ευτυχισμένοι. Θα έχουμε ένα μικρό ανθρωπάκι στο σπίτι μας. Ακόμη ωστόσο δεν ξέρουμε αν είναι αγόρι ή κορίτσι και αυτό παραμένει ένα μυστήριο».

Τώρα αλήθεια δεν είναι η πιο όμορφη είδηση που άκουσες σήμερα;

Διάβασε ακόμη:

Η star μας δείχνει τα σημάδια της μετά το σοβαρό της ατύχημα