Ο κρυφός γάμος του Hollywood έγινε και το νέο ζευγάρι έχει μόλις 33 χρόνια διαφορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο κρυφός γάμος του Hollywood έγινε και το νέο ζευγάρι έχει μόλις 33 χρόνια διαφορά

Μπορείς να σκεφτείς ποιοι είναι;

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς του Hollywood, όταν ήταν πιο νέος. Και απ’ ό,τι φαίνεται στα 68 του χρόνια εξακολουθεί να είναι, αφού όχι μόνο έχει σύντροφο νεότερη από εκείνον, αλλά παντρεύτηκαν και κάτω από άκρα μυστικότητα. Και μάλιστα αυτό συνέβη νωρίτερα μέσα στον μήνα και όχι πριν δύο ή τρεις μέρες.

Ο Richard Gere και η σύζυγός του πλέον, Alejandra Silva, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία μυστική τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά με παρόντες την αγάπη και τον έρωτα τους. Μάλιστα σκέφτονται να το γιορτάσουν στις 6 Μαΐου με ένα οικογενειακό πάρτι, στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη.

Κάπου εδώ να σου πούμε ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του έχουν 33 ολόκληρα χρόνια διαφορά ηλικίας, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να πάνε τον έρωτα τους ένα βήμα παραπέρα. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και είχαν αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα του γάμου, κάτι που έκαναν και πραγματικότητα. Μιλώντας στο ισπανικό περιοδικό HELLO ο Richard Gere είπε: «Βρήκα την ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή που πάντα έψαχνα».

Μικρή λεπτομέρεια, αλλά να σου πούμε πως αυτός είναι ο τρίτος γάμος για τον ηθοποιό του Hollywood, ο οποίος υπήρξε επίσης παντρεμένος με τη Cindy Crawford(1991-1995), αλλά και με την Carey Lowell (2002-2016) με την οποία έχει κι έναν γιο 17 ετών, τον Homer.

Διάβασε ακόμη:

Η Kate Middleton βγήκε από το μαιευτήριο και ποζάρει με το νεογέννητο γιο τηςΗ Kate Middleton βγήκε από το μαιευτήριο και ποζάρει με το νεογέννητο γιο της