Πότε θα γεννήσει η Victoria Beckham και πως θα λέγεται η μονάκριβη κόρη της;

Πότε θα γεννήσει η Victoria Beckham και πως θα λέγεται η μονάκριβη κόρη της;

Μετά βαϊων και κλάδων θα έρθει στο μάταιο τούτο κόσμο η θυγατέρα της οικογένειας Beckham.

Όπως κάθε μάνα που περιμένει τον ερχομό του παιδιού της μία συγκεκριμένη ημερομήνια που της έχει δώσει ο γιατρός της, έτσι και η μανούλα Victoria έμαθε περιχαρής πως η μοναχοκόρη της οικογένειας Beckham θα γεννηθεί, εκτός απροόπτου την μέρα της εθνικής ανεξαρτησίας των Η.Π.Α., την 4η Ιουλίου.

Ο David και η Victoria μπορεί να είναι το εθνικό ζευγάρι της Αγγλίας, αλλά και οι δύο αγαπάνε την Αμερική τόσο πολύ που αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο για την κόρη τους να γεννηθεί σε κλινική του L.A. H μέρα αυτή είναι ταυτόχρονα και η δωδέκατη επέτειος του γάμου τους, γεγονός που κάνει την οικογένεια Beckham να έχει πολλούς λόγους να γιορτάσει..

Η αγάπη των Beckham για την Αμερική είναι τόσο μεγάλη που σκέφτονται να ονομάσουν την κόρη τους Atlanta, όπως και την πόλη των Η.Π.Α. Να σας θυμίσουμε επίσης πως ένα από τους γιους των Beckham ονομάζεται Brooklyn, δεδομένου ότι εκεί γνωρίστηκε και ερωτεύθηκε το ζευγάρι.

Καλή λευτεριά στην πιο διάσημη ice queen του κόσμου που όταν δεν έχει αγέλαστο προφίλ, είναι μια στοργική και αφοσιωμένη μητέρα.