Γιατί όλοι έχουν φρικάρει με το φόρεμα της Kate Middleton, στην παρουσίαση του νέου πρίγκιπα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί όλοι έχουν φρικάρει με το φόρεμα της Kate Middleton, στην παρουσίαση του νέου πρίγκιπα;

Τι συμβαίνει με το φόρεμα της Δούκισσας;

Πριν από περίπου μία εβδομάδα η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και από τότε όλη η βασιλική οικογένεια ζει όμορφες στιγμές με το νέο μέλος της. Δεν ξέρουμε ακόμη πως έχει αντιδράσει ο George και η Charlotte, όμως από την επίσκεψή τους στο μαιευτήριο, φάνηκε να ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με το νέο αδερφάκι τους.

Όσο γρήγορα βγήκε όμως η Kate από το νοσοκομείο με τον μικρούλη, τόσο καθυστέρησαν να μας ανακοινώσουν το όνομα του. Ο prince Louis, όπως είναι το όνομα που αποφάσισαν να του δώσουν είναι πια σπίτι του και απολαμβάνει τις πρώτες του μέρες στη ζωή και στο παλάτι. Τι συνέβη όμως και το Twitter τρελάθηκε με το φόρεμα της Kate Middleton;

Ξαφνικά όλο το διαδίκτυο μιλάει γι’ αυτό το φόρεμα και όχι με πολύ καλά λόγια. Ναι μπορεί να ήταν ένας φόρος τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία στην πρώτη της γέννα βγήκε από το νοσοκομείο φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα, όμως πολλοί ήταν οι fans που το είδαν από μία διαφορετική οπτική γωνία. Μία πιο spooky και τρομακτική, αφού σύγκριναν το φόρεμα της Kate, με αυτό που φορούσε η Mia Farrow στην ταινία θρίλερ το μωρό της Rosemary.

Όχι και πολύ καλός οιωνός, δεν συμφωνείς;

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian «σπάει» την σιωπή της και μιλά για την προδοσία του Tristan Thompson στην Khloe