Είπε το «ναι». Η διάσημη ηθοποιός μόλις αρραβωνιάστηκε και μας έδειξε το τεράστιο μονόπετρο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είπε το «ναι». Η διάσημη ηθοποιός μόλις αρραβωνιάστηκε και μας έδειξε το τεράστιο μονόπετρο της

Δεν ξέραμε καν πως είχε σχέση

Το 2018 θα το χαρακτηρίζαμε ως την χρονιά της έκπληξης, αφού μέρα παρά μέρα έχει και κάτι καινούργιο να μας παρουσιάσει. Μια σχέση, μια εγκυμοσύνη, έναν γάμο, γενικά δεν μας αφήνει με το παράπονο. Και όπως καταλαβαίνεις και η είδηση αυτού του αρραβώνα ήταν κάτι απρόσμενο για εμάς, πόσο μάλλον αν σκεφτείς πως δεν γνωρίζαμε καν, πως το εν λόγω κορίτσι είναι σε σχέση.

Πλέον όχι μόνο είναι σε σχέση, αλλά πρόκειται να ανέβει σύντομα και τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Η 31χρονη ηθοποιός είπε το «ναι» στην πρόταση του καλού της και μας το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της, δείχνοντας μας παράλληλα και το εκθαμβωτικό μονόπετρο της.

Η Lea Michele και ο επιχειρηματίας φίλος της Zandy Reich, είναι μαζί λιγότερο από έναν χρόνο, απ’ ό,τι φαίνεται όμως ο έρωτας τους ήταν πολύ δυνατός, που τους οδήγησε στην επισημοποίηση και στον γάμο. Στη φωτογραφία της η ηθοποιός δείχνει πολύ ευτυχισμένη –και γιατί να μην είναι άλλωστε- και το διαμαντένιο της μονόπετρο ομολογουμένως κλέβει την παράσταση.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Khloe Kardashian:10 φωτογραφίες της star πριν γίνει μαμά, που θα κάνουν τον Tristan να μετανιώσει