Khloe Kardashian:10 φωτογραφίες της star πριν γίνει μαμά, που θα κάνουν τον Tristan να μετανιώσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian:10 φωτογραφίες της star πριν γίνει μαμά, που θα κάνουν τον Tristan να μετανιώσει

Η reality star στις πιο sexy της εμφανίσεις ever

Μπορεί η Khloe Kardashian εδώ και δύο βδομάδες να έχει γίνει μανούλα στο πρώτο της παιδάκι –με τον Tristan Thompson- ωστόσο το σκάνδαλο που ξέσπασε λίγες ημέρες πριν εκείνη γεννήσει επισκίασε για τα καλά την πιο όμορφη και ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της. Η 33χρονη reality star έφερε στον κόσμο το παιδάκι της πριν από 16 ημέρες και το μόνο που έχουμε μάθει για εκείνη είναι το όνομα της.

Όσο περιμένουμε όμως μία φωτογραφία της, δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Μπορεί η Khloe να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί προκειμένου να σώσει την σχέση της και το μέλλον της κόρης της (θυμάσαι τι ζήτησε από τον Tristan άλλωστε), εμείς όμως αποφασίσαμε να κάνουμε ένα flash back και να βρούμε τις πιο sexy φωτογραφίες της -προ εγκυμοσύνης φυσικά- για να «δείξουμε» στον Tristan Thompson πόσο μεγάλη βλακεία έκανε, που απάτησε την reality star.

Η Khloe Kardashian έχει τον δικό της τύπο και το δικό της στυλ, κάτι που φυσικά την κάνει να διαφέρει αρκετά από τις υπόλοιπες Kardashians. Δεν ήταν λίγες οι φορές που πήγε το sexiness σε άλλο επίπεδο, γι’ αυτό και στην παρακάτω gallery, εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο ωραίες φωτογραφίες της και σου τις παρουσιάζουμε.

Tristan, ας πρόσεχες!

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian «σπάει» την σιωπή της και μιλά για την προδοσία του Tristan Thompson στην Khloe