Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Η πιο cool φωτογραφία στο Instagram για την επέτειο του γάμου τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Η πιο cool φωτογραφία στο Instagram για την επέτειο του γάμου τους

Αυτήν τη φωτό δεν την έχουμε ξαναδεί

Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου κι έγιναν αυτομάτως ένα από τα αγαπημένα μας βασιλικά ζευγάρια. Έχουν αποκτήσει τρία –πλέον- παιδάκια και η οικογένεια τους είναι ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει ποτέ. Κάθε τους κίνηση γίνεται viral και γενικά είναι από αυτούς τους celebrities (αν μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε έτσι) που αγαπάμε πολύ.

Σήμερα το πριγκιπικό ζεύγος -20 περίπου μέρες πριν από τον γάμο Harry-Meghan- γιορτάζει εφτά χρόνια έγγαμου βίου, γεμάτα αγάπη, χαμόγελα και ευτυχισμένες στιγμές και το Kensington το γιόρτασε με μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία. Μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους που πρώτη φορά βλέπουμε μέχρι σήμερα.

Η Kate και ο William βρίσκονται σαν αντρόγυνο πλέον, μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο είναι διακοσμημένο με μπαλόνια και μία πινακίδα που γράφει: «Just Wed» (aka μόλις παντρευτήκαμε). Στη λεζάντα μάλιστα έγραφε: «Εφτά χρόνια πριν, σαν σήμερα. Σας ευχαριστούμε για όλα τα υπέροχα και γεμάτα αγάπη μηνύματα, για την επέτειο γάμου του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge».

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Γιατί όλοι έχουν φρικάρει με το φόρεμα της Kate Middleton, στην παρουσίαση του νέου πρίγκιπα;