Αυτήν την εγκυμοσύνη της showbiz, θα δυσκολευτείς πολύ να την πιστέψεις

Αυτήν την εγκυμοσύνη της showbiz, θα δυσκολευτείς πολύ να την πιστέψεις

Και όμως είναι αλήθεια

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει κι έχουμε ακούσει πολλά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Φροντίζει βλέπεις να μας κρατάει σε εγρήγορση, προκειμένου να μην βαλτώνουμε, όμως αυτή η εγκυμοσύνη ήταν κυριολεκτικά το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να ακούσουμε σήμερα. Θα μπορούσαμε άνετα να πιστέψουμε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, εάν δεν είχαμε μπει ήδη στον Μάϊο.

Θέλουμε όμως να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, καθώς θα διαβάζεις τις παρακάτω γραμμές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Page Six λοιπόν, η Blac Chyna είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι και ακόμα τρίβουμε τα μάτια μας με την είδηση αυτή. Τι σημαίνει δεν ήξερες καν πως βρίσκεται σε σχέση; Φυσικά και είναι και μάλιστα με ένα αγόρι (γιατί περί αγοριού πρόκειται) 11 ολόκληρα χρόνια μικρότερο της.

Το 29χρονο μοντέλο και ο 18χρονος ράπερ φίλος της που ακούει στο όνομα YBN Almighty Jay πρόκειται σε λίγους μήνες να γίνουν γονείς. Σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως η Blac είναι ήδη μαμά ενός 5χρονου αγοριού, του Cairo (από τον πρώην της Tyga) και της 17 μηνών Dream, από την πρόσφατη σχέση της με τον Rob Kardashian.

Μπορεί ο εκπρόσωπος της να μην επιβεβαίωσε την είδηση, όμως να μη σου φανεί και πολύ περίεργο όταν τη δεις να κυκλοφορεί με φουσκωμένη κοιλιά.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Σκούρα τα πράγματα! Η Kim Kardashian έκανε unfollow τον Tristan και εκείνος αντέδρασε κάπως έτσι