Σκούρα τα πράγματα! Η Kim Kardashian έκανε unfollow τον Tristan και εκείνος αντέδρασε κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σκούρα τα πράγματα! Η Kim Kardashian έκανε unfollow τον Tristan και εκείνος αντέδρασε κάπως έτσι

Τα πράγματα δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο

Το πρωί της Δευτέρας που ξημέρωσε εχθές, επεφύλασσε μία έκπληξη για τον Tristan Thompson, αν μπορείς να την πεις έτσι δηλαδή, αφού η Kim Kardashian αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα απέναντι του, μετά από αυτό που έκανε στην αδερφή της. Κι ενώ η Khloe δεν έχει μιλήσει ακόμη ανοιχτά για το θέμα αυτό, η reality star και πήρε θέση και προχώρησε και σε πράξεις.

Η 37χρονη λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες από εχθές το πρωί έπαψε να ακολουθεί τον μπασκετμπολίστα στο Instagram, ο οποίος μάντεψε, μέσα σε λίγα λεπτά της ανταπέδωσε την κίνηση και την έκανε κι αυτός unfollow. Ο 27χρονος ωστόσο εξακολουθεί να ακολουθεί και να ακολουθιέται από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της συντρόφου του (Kourtney, Kendall, Kylie και Kris Jenner), σύμφωνα με το Elle.

Όπως ήδη θα θυμάσαι η Kim εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres, όπου και μίλησε πρώτη φορά για το σκάνδαλο γύρω από την σχέση της αδερφής της, με τον Tristan Thompson. Πάντως μετά και το unfollow, φαίνεται πως οι δυο τους έκλεισαν οριστικά τις σχέσεις τους, μέχρι τουλάχιστον η αδερφή της να απαντήσει γι’ αυτό και να πάρει μία οριστική απόφαση.

Διάβασε ακόμη:

Tristan Thompson: Μετά το σκάνδαλο με την Khloe, κάνει την εμφάνιση του στο Instagram

Η Kim Kardashian «σπάει» την σιωπή της και μιλά για την προδοσία του Tristan Thompson στην Khloe