Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν νέους γείτονες και τους γνωρίζεις πολύ καλά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν νέους γείτονες και τους γνωρίζεις πολύ καλά

Πάει μήπως κάπου το μυαλό σου;

Δεύτερη μέρα του Μαΐου σήμερα και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς, αυτόν του πρίγκιπα Harry με την αγαπημένη του Meghan Markle. Όλα είναι σχεδόν έτοιμα και φυσικά όλοι ανυπομονούν για τη στιγμή που η όμορφη ηθοποιός θα ανέβει τα σκαλιά στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Windsor.

Σε 17 ημέρες λοιπόν, όλοι θα παρακολουθούμε τον πιο παραμυθένιο γάμο να παίρνει σάρκα και οστά, ενώ παράλληλα θα αποχαιρετάμε τον πρίγκιπα Harry από το club των εργένηδων. Και λίγο πριν πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, μαθαίνουμε πως εκείνος και η Meghan έχουν καινούργιους γείτονες και σίγουρα δεν μπορείς να φανταστείς ποιους.

Δεν θα σε αφήσουμε όμως πολύ με την απορία και θα σου πούμε οι νέοι γείτονες του πριγκιπικού ζεύγους είναι η πριγκίπισσα Ευγενία και ο αρραβωνιαστικός της (σύντομα σύζυγος), Jack Brooksbank. Ο Harry και η Meghan μένουν στο Nottingham Cottage, ενώ η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύντροφος της μετακόμισαν ακριβώς δίπλα τους στο Ivy Cottage του Kensington.

Σε περίπτωση που σου διαφεύγει να σου θυμίσουμε, πως η Ευγενία και ο Harry είναι ξαδέρφια κι εκείνη θα παντρευτεί τον καλό της σε πέντε μήνες από τώρα, στις 12 Οκτώβρη.

Διάβασε ακόμη:

Η μεγάλη «θυσία» του Πρίγκιπα Harry για χατίρι της Meghan Markle