Η πρώτη ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά τη γέννηση του γιου της και το ευχαριστήριο μήνυμα

Η πρώτη ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά τη γέννηση του γιου της και το ευχαριστήριο μήνυμα

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από μία εβδομάδα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγος της, Θέμης Σοφός, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η όμορφη παρουσιάστρια απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι και χάρισε έναν αδερφούλη στις κόρες της Μαίρη και Νάγια.

Ο Γιάννης Εφραίμ –έτσι ονόμασαν το νέο μέλος της οικογένειας- ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία και πλέον βρίσκονται όλοι μαζί ευτυχισμένοι στο σπίτι τους. Και μπορεί η παρουσιάστρια να μην μας έχει δείξει ακόμη το μωράκι της, στην σημερινή πρώτη της ανάρτηση στο Instagram όμως, έγραψε ένα πολύ όμορφο ευχαριστήριο μήνυμα.

Η Σταματίνα ανέβασε τρεις φωτογραφίες από το μαιευτήριο, αλλά και από την έξοδο της από αυτό γράφοντας στη λεζάντα της. «Σήμερα ο πρίγκηπας μας γίνεται μιας εβδομάδας και νιώθω ότι είναι δύσκολο να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω. Ίσως γιατί είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω ή επειδή κάποια συναισθήματα και καταστάσεις δεν περιγράφονται με λέξεις όσο κι αν προσπαθήσεις! Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά που κρατάω το τρίτο μας μωράκι στην αγκαλιά μου, νιώθω πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη για το ταξίδι ζωής που ξεκινάμε σαν πενταμελής οικογένεια!

Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Βαγγέλη Δεδούλη που όλα αυτά τα χρονιά ήταν δίπλα μου στα δύσκολα και στα εύκολα! Πάντα ψύχραιμος κι ενθαρρυντικός, τις μαίες μου Νάνσυ και Γιώτα γιατί ήταν πάντα διαθέσιμες και υποστηρικτικές αλλά και όλο το προσωπικό του Μητέρα για την ζεστή και άψογη φιλοξενία.

Ευχαριστώ πολύ όμως και όλους εσάς που χαρήκατε με την χαρά μας και μας το δείξατε με κάθε τρόπο!
#motherof3 #? #newborn #sohappy».

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η πρώτη φωτογραφία της Τσιμτσιλή μετά τη γέννα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μόλις έγινε μανούλα και εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες πρόσφατες εμφανίσεις της