Αποκλείεται! Ο Justin Theroux ζευγάρι με την Emma Stone;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αποκλείεται! Ο Justin Theroux ζευγάρι με την Emma Stone;

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε

Ο Justin Theroux εδώ και σχεδόν δυόμιση μήνες είναι ένα ελεύθερο αγόρι που τριγυρνά στους δρόμους του Hollywood –κάθε τόσο με διαφορετική συνοδό- και δεν νοιάζεται πια αν τον περιμένει κανείς στο σπίτι ή όχι. Η Emma Stone από την άλλη ξέραμε μέχρι πρότινος πως βρίσκεται σε σχέση, όμως οι φωτογραφίες της με τον Justin πραγματικά μας σόκαραν.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πέρυσι, όταν δούλευαν μαζί για το show Maniac και από τότε παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι. Ωστόσο η τελευταία της εμφάνιση με τον ηθοποιό δεν φάνηκε να είναι και πολύ φιλική. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο stars στη Νέα Υόρκη, σε μία πολύ casual εμφάνιση, όπου πήγαν για sushi και πραγματικά έδειχναν πολύ ευδιάθετοι.

Βέβαια αυτό που μας έκανε ακόμη περισσότερη εντύπωση στις φωτογραφίες, ήταν πως οι δύο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν σε μία κίνηση που τους έδειχνε έτοιμους να πιαστούν από το χέρι. Μία κίνηση που μάλλον δεν ολοκληρώθηκε, επειδή πιθανότατα είδαν τους παπαράτσι. Καταλαβαίνεις πως η έξοδος αυτή μας προβλημάτισε κάπως, ωστόσο απλά ελπίζουμε να ήταν μια απλή φιλική βόλτα και να μην συμβαίνει κάτι περισσότερο από αυτό.

Θα είναι πραγματικά άβολο και περίεργο ειδικά για την Jennifer Aniston.

Δες τις φωτογραφίες του παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Γιατί ασχολείται ένας ολόκληρος πλανήτης με το πόδι της Rihanna;