Η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε μόλις τον γιο της ή είναι ιδέα μας;

Η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε μόλις τον γιο της ή είναι ιδέα μας;

Πάρε κι εσύ μια γεύση

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, διανύει το τελευταίο διάστημα η Αθηνά Οικονομάκου, μιας και πλέον είναι μανούλα σε ένα γλυκύτατο αγοράκι. Ο μικρός Μάξιμος -όπως μάθαμε πρόσφατα πως θα είναι το όνομα του γιου της- της έχει κλέψει πραγματικά την καρδιά κι εκείνη είναι η πιο γλυκιά και cool μαμά.

Δεν σου κρύβουμε πως θα θέλαμε πολύ να δούμε μία φωτογραφία του στα social media της Αθηνάς, ακόμη και αν αυτή περιέχει μόνο τα γλυκά και όμορφα πατουσάκια του, ωστόσο για την ώρα «βολευόμαστε» με πράγματα που τον περιτριγυρίζουν. Δεν είμαστε και αχάριστες, άλλωστε πριν από περίπου μία εβδομάδα τον είδαμε για πρώτη φορά, απλά να συμμετέχει σε φωτογραφία της ηθοποιού με το καρότσι του.

Είναι και αυτό μια αρχή είναι η αλήθεια. Και μέχρι να φτάσει εκείνη η στιγμή που η όμορφη ηθοποιός θα νιώσει έτοιμη να μας συστήσει τον γιο της, εμείς απλά θα γνωρίζουμε τον κόσμο του. Το απόγευμα της Παρασκευής για παράδειγμα, η Αθηνά μας έδωσε μία γεύση από το παιδικό δωμάτιο του Μάξιμου και μάλλον και τον ίδιο τον μικρούλη. Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της ένα story, όπου έπαιζε με μία κουδουνίστρα και είμαστε σίγουρες πως είδαμε τα ποδαράκια του να κουνιούνται πάνω κάτω από χαρά. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα το hashtag #momslife.

Δες το βίντεο παρακάτω.



Διάβασε ακόμη:

9 νέες μαμάδες της εγχώριας showbiz που είναι cool και μας αρέσoυν!